Våre tjenester

Elektroarbeid

Kvalifiserte elektrofagarbeidere som har deltatt på mange store prosjekter. Innehar nødvendige dokumentasjon, FSE, DSB, lift mm.

Strukturert kabling

Flere av våre medarbeidere har kablet mange tusen mil med strukturert kabling. Vi har også erfaring med strukturert kabling i bolig/næring (datapunkt).

Prosjektarbeid

Vi har siden etableringen av selskapet bidratt med arbeidskraft på flere store prosjekter. Elektroarbeid, kabling, terminering, overføring, alarmering mm.

Fiber (FTTx)

Vi har erfaring fra flere større FTTx anlegg hvor vi har levert arbeidskraft ift installasjoner og skjøting av fiberoptiske kabler. Vi har topp moderne utstyr.

Radiolinje og Mobil

Vi har lang erfaring med bygging og oppgradering av radiolinje og mobile anlegg/stasjoner, samt prosjektledelse rundt dette.

Asbestsanering

Flere av våre medarbeidere har nødvendige kurs for arbeid med asbestsanering og i asbestholdige miljøer. Selskapet innehar nødvendige godkjenninger fra arbeidstilsynet for asbestsanering.

Noen av våre kunder

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 • Leier dere ut mannskap til småoppdrag?

  Vi foretrekker lengre engasjement, men ta kontakt så skal vi forsøke hjelpe deg. Vi skal alltids komme til en løsning dersom vi har kapasitet.

 • Kan dere ta på dere oppdrag andre steder i landet?

  Flere av våre medarbeidere er meget fleksible mtp arbeidssted. Vi kan levere tjenester over hele landet. Ta kontakt så skal vi finne en løsning.

 • Gjør dere selv hele oppdrag/entepriser?

  Noen typer oppdrag tar vi på oss med alt det inkluderer, men vi kjenner vår kompetanse og kapasitet meget godt mtp vurdering av enkeltoppdrag. Vi ønsker ikke å være en konkurrent for våre kunder, men heller samarbeide om felles gjennomføring og lønnsomhet. Alle prosjekter/oppdrag vurderes der dette prinsippet er selve grunnsteinen.

 • Hva med prosjektledelse?

  Vi har flere medarbeidere med lang erfaring innenfor prosjektledelse. Ta kontakt så skal vi se om vi kan bistå på dette området.

 • Har dere ledige stillinger?

  Vi er alltid på utkikk etter nye medarbeidere med de rette kvalitetene. Send oss gjerne en åpen søknad på epost.